Цветята на кървящото сърце променят ли цвета си?

Цветята на кървящото сърце променят ли цвета си?

Кървящите сърца са толкова уникални цветя. Няма нищо подобно на тях, с техните сърцевидни, висящи цветове.

Освен това те са изключително популярни, защото придават цвят на сенчести места и са адски лесни за грижи.

Представете си вилна градина без тях. Доста е трудно, нали?

Вертикално изображение в близък план на червени и бели кървящи сърцевидни цветя (Lamprocapnos spectabilis), изобразени на зелен фон с мек фокус. В горната и долната част на рамката има зелено-бял печатен текст.

Свързваме се с доставчици, за да ви помогнем да намерите подходящи продукти. Ако купувате от една от нашите връзки, може да спечелим комисионна.

Но ако донесете у дома чисто бяла красота, можете ли да разчитате, че тя ще остане чисто бяла? Много цветя променят цвета си в зависимост от обстоятелствата. Дали кървящите сърца са едно от тях?

Не е готино, ако засадите изцяло розова градина и едно растение реши да обърка нещата, като промени цвета си, нали?

Както при много неща в живота, няма ясен отговор на въпроса. Тези растения обикновено не променят цвета си, но е напълно възможно (ако е малко вероятно), че може. Природата не е ли забавна?

В това ръководство ще изследваме науката за промяната на цветовете на цветята и дали това оказва влияние Лампрокапнос и Дицентра видове. Ето какво можете да очаквате:

Ако за първи път засаждате тези елегантни красавици, може да искате за да прочетете нашето ръководство за отглеждане който ще ви запознае с тези растения, най-добрите сортове и как да ги накарате да процъфтяват.

Доста е лесно, но никога не пречи да покриете основите, дори ако сте опитен производител.

Сега, след като отстранихме това, нека разберем какво, по дяволите, става.

В какви цветове идват Bleeding Hearts?

Кървящите сърца се предлагат в широка гама от цветове, включително червено, розово, жълто, бяло, розово, винено, виолетово или комбинация от тези нюанси.

Северноамерикански местни видове (Дицентра) са склонни да имат по-меки цветове и по-малки цветове. някои Lamprocapnos spectabilis сортовете и хибридите обаче имат изключително живи нюанси.

Хоризонтално изображение отблизо на червени и бели цветя Lamprocapnos spectabilis, растящи в градината, изобразено на фон с мек фокус.

Може да видите черни, сини или живи лилави кървящи сърца за продажба онлайн. Това не са истинските цветове на растението.

Може да са боядисани или боядисани или просто да са измама. Ако те се появят на вратата ви в цвета, в който са рекламирани – и това е голямо ако – те няма да останат такива.

Но да кажем, че купувате традиционен розов. Ами ако една година започне да расте в бяло? Какво става?

Променят ли цвета си кървящите сърца?

С една дума не. Поне не обикновено.

Ако сте започнали с растение с розови цветя и то привидно се е променило, за да произведе бели цветя една година, много малко вероятно е цветята да са променили цвета си.

Хоризонтално изображение отблизо на розови и бели цветя Lamprocapnos spectabilis, изобразени на фон с мек фокус.

По-вероятно е или да сте имали бяло растение на това място преди време и то е станало доминиращо, или е имало скрито бяло растение в същата саксия като вашето розово и то е спечелило тази година.

По същия начин, ако имате две растения, които растат близо едно до друго и имат различни нюанси, едното може да е изместило другото.

И накрая, възможно е да сте закупили растение, което е погрешно етикетирано като грешен цвят. Очаквахте жълто, но завършихте с червено.

Хоризонтално изображение в близък план на масиви от червени и бели кървящи сърцевидни цветя (Lamprocapnos spectabilis), растящи в градината, изобразено на фон с мек фокус.

Растенията с кървящо сърце не са склонни към промени в цвета при различни нива на pH на почвата, за разлика от хортензиитетака че е малко вероятно промяна в киселинността или алкалността на почвата да е причинила промяната на цветовете.

Те също така не променят цвета си през сезона, както правят някои цветя, като напр рози.

След като казахме това, природата е дива и непредсказуема. Всякакви странни, неочаквани и необичайни неща се случват там. Възможно е, макар и малко вероятно, вашето растение да има генетична мутация, която е накарала цветята да се появят в различен цвят една година.

Но като правило тези растения нямат цветя, които променят цвета си.

Какво причинява промяна на цвета на цветята?

Цветята от много различни видове могат да променят цвета си. Както споменахме по-горе, хортензиите се променят в зависимост от pH на почвата. Възрастта и температурата също могат да причинят изместване на розите.

Понякога присаденото растение може да се върне обратно към цвета на подложката. Хибискус ще промени цвета си в зависимост от температурата.

Хоризонтално изображение в близък план на цветя на хортензия в различни нюанси, изобразено на светло слънце.

Но нито една от тези ситуации не се отнася за кървящи сърца. Те остават със същия цвят, дори когато рН на почвата или температурата се променят. Те не са склонни да избледняват, докато узреят и не се отглеждат на различен тип подложка като присадени растения.

Други цветя ще променят цвета си в зависимост от това дали са били опрашени или не. Това е нещо като поставяне на приветствен знак за опрашители и превключване на „затворено“, след като пчела или пеперуда са посетили.

Но отново, това не се отнася за растенията в Дицентра или Лампрокапнос родове.

Според проучване, публикувано в Актуална биология през 2020 г. показа.

Професор Матю Клоски, Дрю Маккуин и Тай-Лин Ашман от катедрата по биологични науки в университета Клемсън установиха, че десетки видове, и особено тези с открити прашници, са станали по-пигментирани през последните няколко десетилетия.

Така че може би, просто може би, ако можехте да се закълнете, че цветята ви са били в много по-блед нюанс на розово преди много време, това може да не е само вашето въображение. Вашето растение може да се адаптира към променящия се климат.

Тези сърца остават верни

Освен при няколко уникални обстоятелства, кървящите сърца няма да се променят върху вас.

Освен ако конкурентно растение не победи в битката за надмощие или не настъпи странна мутация, те ще продължат да се показват година след година в същия цвят, който винаги са имали.

Хоризонтално изображение в близък план на бели кървящи сърца, растящи в градината, изобразени на фон с мек фокус.

Не е ли хубаво да знаеш, че някои неща могат да се разчитат да останат същите? Какъв цвят цветя имате във вашата градина? Не забравяйте да ни уведомите в секцията за коментари по-долу.

Надявам се, че това ръководство помогна за разрешаването на въпроса дали тези растения променят цвета си или не. Ако все още имате други въпроси и сте намерили това за полезно, помислете дали да не посетите някой от нашите други ръководства за отглеждане на кървящи сърцазапочвайки с тези:

151 thoughts on “Цветята на кървящото сърце променят ли цвета си?”

 1. Cuando olvide la contraseña para bloquear la pantalla, si no ingresa la contraseña correcta, será difícil desbloquear y obtener acceso. Si descubre que su novio / novia sospecha, es posible que haya pensado en piratear su teléfono Samsung para obtener más pruebas. Aquí, le proporcionaremos la mejor solución sobre cómo descifrar la contraseña de un teléfono móvil Samsung. https://www.xtmove.com/es/how-to-track-samsung-phone-and-hack-password-without-them-knowing/

 2. Купить диплом Гознак — это вариант получить свидетельство моментально и просто. Сотрудничая с нами, вы обеспечиваете себе надежный документ, который соответствует всем требованиям.

 3. В столице покупка диплома https://diplomsuper.net стала распространенным способом решения задач с учебой. Многочисленные фирмы предоставляют опции по созданию письменных материалов разнообразного уровня учебы сложности и достоверности, обеспечивая покупателям шанс легального завершения образования.

 4. В нынешних ситуациях трудно сделать будущее обеспеченных без академического образования – http://www.diplomex.com. Без высшего уровня образования устроиться на должность с приличной оплатой труда и хорошими условиями почти что невозможно. Достаточно много людей, узнавших о подходящейся вакансии, сталкиваются с тем, что они от нее отстраниться, не имея такого документа. Однако ситуацию можно преодолеть, если купить диплом о высшем уровне образовании, стоимость которого будет подъемная в сравнивание со суммой обучения. Особенности покупки диплома о высочайшем образовании Если индивидууму требуется лишь демонстрировать документ своим знакомым, вследствие причины, что они не удалось закончить учебу по какой-либо причинам, можно заказать недорогую топографическую копию. Однако, если его придется показывать при трудоустройстве, к проблеме стоит подойти более серьезно.

 5. В Москве приобрести свидетельство – это удобный и экспресс метод достать нужный документ безо избыточных проблем. Разнообразие компаний предлагают помощь по созданию и продаже дипломов разнообразных образовательных учреждений – https://diplomkupit.org/. Разнообразие дипломов в городе Москве огромен, включая бумаги о высшем уровне и нормальном профессиональной подготовке, аттестаты, дипломы вузов и университетов. Главное преимущество – возможность получить аттестат официальный документ, гарантирующий достоверность и качество. Это гарантирует особая защита против подделок и позволяет использовать свидетельство для разнообразных целей. Таким путем, покупка диплома в столице России является надежным и оптимальным выбором для таких, кто стремится к процветанию в трудовой деятельности.

 6. Внутри столице России приобрести аттестат – это практичный и оперативный способ получить нужный бумага безо лишних хлопот. Разнообразие компаний продают помощь по изготовлению и продаже свидетельств разнообразных образовательных учреждений – diplom4you.net. Ассортимент свидетельств в городе Москве большой, включая документы о академическом и нормальном учебе, аттестаты, свидетельства техникумов и вузов. Главное достоинство – возможность достать диплом подлинный документ, подтверждающий подлинность и высокое качество. Это гарантирует специальная защита от подделок и предоставляет возможность применять аттестат для различных нужд. Таким образом, приобретение аттестата в городе Москве становится надежным и эффективным выбором для таких, кто хочет достичь успеху в сфере работы.

 7. Внутри городе Москве заказать диплом – это комфортный и оперативный вариант получить нужный запись без дополнительных трудностей. Множество компаний предоставляют сервисы по производству и продаже дипломов разнообразных учебных заведений – https://www.prema-diploms-srednee.com/. Разнообразие дипломов в городе Москве большой, включая документация о высшем и среднем ступени образовании, документы, свидетельства вузов и университетов. Основной плюс – возможность приобрести аттестат Гознака, подтверждающий подлинность и качество. Это гарантирует специальная защита ото подделок и дает возможность воспользоваться свидетельство для различных задач. Таким образом, покупка свидетельства в Москве становится достоверным и экономичным решением для тех, кто хочет достичь успеха в трудовой деятельности.

 8. Внутри городе Москве купить диплом – это комфортный и оперативный способ получить нужный запись лишенный дополнительных трудностей. Множество компаний продают сервисы по созданию и торговле дипломов разных образовательных институтов – https://gruppa-diploms-srednee.com/. Выбор свидетельств в городе Москве огромен, включая бумаги о академическом и нормальном учебе, аттестаты, свидетельства техникумов и вузов. Основной плюс – возможность приобрести диплом официальный документ, гарантирующий подлинность и качество. Это обеспечивает специальная защита от фальсификаций и дает возможность применять аттестат для различных задач. Таким способом, заказ диплома в Москве становится достоверным и оптимальным решением для данных, кто стремится к процветанию в трудовой деятельности.

 9. Внутри городе Москве заказать аттестат – это удобный и быстрый способ получить нужный запись безо дополнительных трудностей. Разнообразие фирм предлагают сервисы по производству и реализации дипломов разных образовательных учреждений – https://russkiy-diploms-srednee.com/. Разнообразие дипломов в столице России огромен, включая бумаги о высшем и среднем ступени учебе, аттестаты, дипломы колледжей и вузов. Основной достоинство – способность получить свидетельство Гознака, обеспечивающий подлинность и высокое качество. Это гарантирует особая защита от фальсификаций и позволяет применять свидетельство для различных задач. Таким образом, покупка свидетельства в городе Москве является достоверным и экономичным вариантом для данных, кто желает достичь успеха в сфере работы.

 10. Внутри Москве заказать свидетельство – это комфортный и быстрый способ завершить нужный запись безо лишних хлопот. Большое количество фирм предоставляют помощь по изготовлению и торговле свидетельств различных образовательных институтов – https://orik-diploms-srednee.com/. Ассортимент дипломов в столице России большой, включая документация о академическом и среднем ступени профессиональной подготовке, свидетельства, дипломы колледжей и университетов. Основной плюс – возможность приобрести диплом подлинный документ, обеспечивающий истинность и высокое стандарт. Это гарантирует уникальная защита от фальсификаций и дает возможность воспользоваться диплом для различных нужд. Таким образом, приобретение диплома в Москве является важным безопасным и экономичным вариантом для данных, кто желает достичь успеху в карьере.

 11. Внутри Москве купить свидетельство – это комфортный и оперативный способ получить нужный запись без дополнительных трудностей. Разнообразие организаций предоставляют сервисы по созданию и продаже дипломов разных образовательных учреждений – http://www.russa-diploms-srednee.com. Ассортимент дипломов в столице России огромен, включая документация о академическом и нормальном образовании, аттестаты, свидетельства техникумов и вузов. Основной плюс – возможность достать свидетельство Гознака, подтверждающий подлинность и высокое стандарт. Это обеспечивает специальная защита ото фальсификаций и позволяет применять аттестат для различных нужд. Таким путем, покупка аттестата в городе Москве является достоверным и эффективным решением для таких, кто хочет достичь процветанию в сфере работы.

 12. Добрый день всем!
  Приобретите документы об образовании всех ВУЗов России по выгодным условиям с доставкой по РФ без предоплаты и с гарантией качества!
  http://saksx-attestats.ru/
  Закажите диплом ВУЗа с гарантированной доставкой по России без предоплаты и с гарантией качества – просто и надежно!
  Купите диплом ВУЗа с гарантированной доставкой в любой город России без предварительной оплаты и уверенностью в его легальности!

 13. SEO solutions are the unheralded champions of the internet age, supplying companies with the tools and strategies to shine brilliantly in the huge universe of internet information. By dipping into the possibility of effective keyword targeting, superior inbound link procurement, and information enhancement, these solutions guarantee that a webpage is not merely apparent, but stands out as a signal of pertinence and command in its niche. The allure of SEO is in its capability to naturally lift a company’s appearance, attracting in audiences genuinely intrigued in what’s on display, and generating meaningful engagements that guide to lasting relationships.

  In a globe where online dominance often determines victory, having a customized SEO strategy is similar to having a primary solution to the online urban. Each modification and change made by SEO experts isn’t just about appeasing formulas, but more crucially, about grasping and catering to individual actions and needs. The conclusive objective? To peacefully join a business with its optimal market, cultivating growth, confidence, and extended achievement. In this attempt, SEO solutions demonstrate to be not just beneficial, but indispensable.

  Telegram: @xrumers
  https://XRumer.art
  Skype: XRumer.pro

 14. man-attestats24.com – Купить аттестат за 9 класс – путь для вашему перспективам. В нашем сервисе вы сможете легко и оперативно приобрести свидетельство, необходимый для того, чтобы дальнейшего получения образования или профессионального роста. Наши специалисты обеспечивают качество и конфиденциальность предоставления услуг. Покупайте образовательный аттестат у нас и откройте другие возможности для того, чтобы вашего образования и карьеры.

 15. Сегодня, когда аттестат становится началом успешной карьеры в любой сфере, многие ищут максимально простой путь получения образования. Факт наличия официального документа об образовании переоценить просто невозможно. Ведь диплом открывает двери перед каждым человеком, который хочет начать трудовую деятельность или продолжить обучение в университете.
  В данном контексте мы предлагаем максимально быстро получить этот важный документ. Вы имеете возможность приобрести аттестат, что будет удачным решением для всех, кто не смог завершить обучение, потерял документ или желает исправить свои оценки. Аттестаты выпускаются с особой аккуратностью, вниманием к мельчайшим деталям, чтобы на выходе получился полностью оригинальный документ.
  Плюсы данного подхода заключаются не только в том, что вы сможете оперативно получить аттестат. Весь процесс организовывается удобно, с нашей поддержкой. Начиная от выбора нужного образца до грамотного заполнения персональных данных и доставки по стране — все будет находиться под полным контролем квалифицированных специалистов.
  Всем, кто ищет оперативный способ получить требуемый документ, наша компания может предложить выгодное решение. Заказать аттестат – значит избежать длительного обучения и не теряя времени перейти к достижению личных целей, будь то поступление в ВУЗ или начало карьеры.

  http://prema-attestats.ru/

 16. arusak-attestats.ru – Купить аттестат – ключ для твоему будущему. На данном сервисе все вы сможете без труда и быстро приобрести свидетельство, обязательный для того, чтобы последующего получения образования или профессионального роста. Наши специалисты гарантируют высокое качество и секретность услуги. Заказывайте школьный аттестат здесь и проявите дополнительные перспективы для вашего образования и карьеры.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *